Ετικέτες

20 Σεπτεμβρίου 2012

get creative 2nd card for september!!

γεια σας!!! 

καινουρια προκληση -σκετς στο get creative!!! λοιπον οταν το ειδα αυτο το σκετς ηθελα οπωσδηποτε να εχω απο το φιλμ στην καρτα μου αλλα δεν εχω πως να το κοψω το εκανα doodling .... !!! τα ζωακια τα εκοψα με το cricut  και η καρτα μου ειναι easel card ... 
οριστε και οι φωτο... 

μια κλειστη

και ανοιχτες !!! σας εβαλα και μια απο το πλαι για να δειτε την διασταση που δινει αυτη η καρτα !!!! 

ελπιζω να σας αρεσει !!! φιλακια πολλαααα!!!!

19 Σεπτεμβρίου 2012

καρτα καλοκαιρινη!!!! 

να μαι παλι και μενα !!!! συγνωμη για τον καταιγισμο αναρτησεων χτες και σημερα !!! λοιπον το scrapbookers in greece επεστρεψε δυναμικα με τις προκλησεις !!! 
η πρωτη προκληση λοιπον εχει τιτλο το καλοκαιρι ειναι ακομα εδω... ομως εγω εχω βαλει οοοοολες τις καλοκαιρινες φωτο μου ηδη σε ενα αλμπουμακι και ετσι δεν ειχα καμια .... ασε που δεν ειχα ορεξη για καλοκαιρινο Lo .... οταν λοιπον ειδα τον ηλιο στο σκετς και εκεινα τα γυαλια ηλιου(στο πακετακι του δωρου) ..gling!!!εμπνευση για καρτα !!! οποτε εφτιαξα καρτα !!! και να την!!!
 απο το καραβακι του σκετς εμενα μου ηρθαν οι αγκυρες!επισης εχω εθιστει το αναγλυφο με το scoring board !!!
ελπιζω να σας αρεσει !!!! φιλακια!!!!

get creative september 15th layout challenge.!!!

γεια σας και παλι!!! τελευταια πιεζομαι παααρα πολυ ψυχολογικα και μου εχει βγει μια μανια για δημιουργια. 
σημερα λοιπον αποφασισα να φτιαξω 2 φωτο που ειχα στην ακρουλα σε συνθεση με αφορμη πρωτον την προκληση του get creative και δευτερον την προκληση της χρυσας που μας προτρεπει να ζωγραφισουμε το Lo μας και σε μια γωνια να βαλουμε 2 φωτο και το journaling... 
οπως θα καταλαβετε αλλαξα λιγο τα σκετς.. (παντα το κανω αυτο :P ) 

ας εξηγησω λοιπον πρωτα για το get creative : στην θεση του κυκλου ειναι το μισο φτερο πεταλουδας , εχω βαλει 2 φωτο αντι για 3 και το journaling μου το εκανα γυρω γυρω .... 

για το σκετς της χρυσας τωρα : η χρυσα μας ειπε να ζωγραφισουμε η να σφραγισουμε το Lo μας ... ομως εγω δεν ειχα ορεξη για ζωγραφικη οποτε το εριξα στο κολαζ!!! εκτυπωσα πολλες ορχιδεες που ειναι το αγαπημενο λελουδο της μανουλας μου και αρχισα να τις κολλαω πανω στην συνθεση... επισης εκανα κολαζ τον φρακτη!!! 

ελπιζω να σας αρεσει!!!! φιλακια!!!! 

  
και μερικες λεπτομερειες!!! 

18 Σεπτεμβρίου 2012

get creative-card challenge!!! 

γεια σας!!! τι κανετε???

λοιπον μετα απο πολυ καιρο που μου στριφογυριζει αυτη η προκληση στο μυαλο αποφασισα να την υλοποιησω... αφορμη τα νεα cartidges που μου ηρθαν σημερα ... ειπα λοιπον να παιξω και γω και εμπνευστηκα απο τα χρωματα της φωτο (εκτος αυτο το τιρκουαζ  που εγω το εκανα γαλαζιο)
καφε
χρυσο
γκρι και ασπρο
επισης απο τον καθρεπτη στο κεντρο και τα δυο λαμπατερ !!!
το αποτελεσμα μου ειναι αυτο :
 η πρωτη ειναι με φλας μηπως φανουν καλυτερα τα χρωματα

λιγο φθινοπωρο δεν θυμιζει ???
αυτα λοιπον για σημερα !! και ετσι με μια αγαπησιαρικη καρτουλα σας χαιρετω!!! φιλια!!!

17 Σεπτεμβρίου 2012

gatefold mini album!!! 

γεια σας !!! τι μου κανετε? εγω προσπαθω να ειμαι καλα παρολλο που εχω αναδρομο ολοκληρο συμπαν και οχι μονο εναν ερμη ... ψυχραιμια και θα περασει τι αλλο μπορω να κανω?? 

λοιπον ειναι αρκετος καιρος τωρα που εχω ξεκινησει ενα μινι που ιδιαιτερο και δεν μου ερχοταν η εμπνευση να το τελειωσω... ε λοιπον αυτη η εμπνευση ηρθε χτες. Κλειστηκα στο δωματιο μου και δημιουργουσα παρεα με λουλουδια, πεταλουδες και παιδικες φωτογραφιες . το αποτελεσμα το λατρευω ... 
οπως λεω και στο βιντεο (το οποιο ειναι στα αγγλικα) την ιδεα την πηρα απο μια κοπελα στο youtube την cynthialoowho (ετσι λεγεται το καναλι της ) αλλα το αλλαξα λιγο εσωτερικα και εφτιαξα και το κουτακι για να καθεται μεσα το μινι μια και δεν το λες και απολυτα σταθερο ωστε να το εμπιστευτεις μονο του πανω σε ενα ραφι . Αυτο ειναι λογο του δεσιματος που εγινε με κορδελα. Αλλα επειδη τα λογια ειναι περιττα και 1 εικονα αξιζει χιλιες λεξεις σταματαω την φλυαρια και σας δειχνω τις φωτο και το βιντεακι του . Enjoy!!!  Ελπιζω να σας αρεσει !!! φιλακια!!!! 



και το βιντεο: 


15 Σεπτεμβρίου 2012

origami συνεχειας σημερα.!! 

σημερα εχω να σας δειξω ενα οριγκαμι μομπιλε για ενα μικρο νεογεννητο αγορακι!!! 
ειναι χρωματιστο μιας και τα χρωματα ξετρελαινουν τα μωρακια αλλα εδωσα λιγο περισσοτερη σημασια στο μπλε και το γαλαζιο αφου ειναι αγορακι ο παραληπτης του!!!
ελπιζω να σας αρεσει!!!
τα λεμε !!!! 



11 Σεπτεμβρίου 2012

card challenge - what's on your desk!

Hi everyone !!
english post today since I made a card for an english site . Kwernerdesign.com gave an a inspiration kick to go ahead and make a card with what is on our desk. Luckily I have pretty much every on my desk and I had just finished playing around with my printer.
 so this is what I had around me:
 and this is what I came up with :
notice the background of my card-I scored it like Kristina because I loved that idea !!!!
here is the link to her blog so you can check the rest of the cards and of course Kristina's card!!!!

by for now!!!

με αυτην την καρτουλα (τωρα το ειδα το ταιριαζει ) θα συμμετεχω και στην προκληση του get creative. Τα χρωματα απο την εικονα που μας εδωσαν ως εμπνευση και τα δυο λαμπατερ ηταν η πηγη εμπνευσης για μενα . Τα δυο λαμπατερ ειναι τα δυο ποντικια !!! χιχιχιχ

αυτα απο μενα !! φιλια !!!

3 Σεπτεμβρίου 2012

καλο φθινοπωρο!!!!

γεια σε ολους!!!
επιτελους αρχισε σιγα σιγα να κρυωνει ο καιρος και μιας και για μενα εξεταστικη τελος (τουλαχιστον μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και να δω αν περασα) ειπα να τελειωσω σιγα σιγα ολα οσα εχω αφησει στην μεση .... 
και πρωτα απο ολα να αλλαξω λουκ στο σπιτακι μου!!! σας αρεσει ??? το εκανα πιο φθινοπωρινο!!!
και επειτα να σας λυσω την απορια για την προηγουμενη αναρτηση μου .. ειχα ανεβασει μια φωτο και σας ρωτουσα να μαντεψετε τι θ γινει οταν ολοκληρωθει . Δεν το βρηκατε αλλα μια κοπελα επεσε κοντα ... ειναι ενα τεραστιο μομπιλε με οριγκαμι γερανους για το δωματιο μου !!!!
εφτιαξα και ενα μικρο κλουβακι για το κεντρο και το εχω ερωτευτει!!
 δεν ειναι πολυ ομορφο?



















και ενα κοντινο στο κλουβακι. Παρατηρηστε οτι τα εσωτερικα πουλακια ειναι πιο μικρα και ανεβαινουν σε σπιραλ διαταξη!!!
ελπιζω να σας αρεσει!!!!

καλο μας φθινοπωρο!!! φιλια!!!!