Ετικέτες

28 Ιουλίου 2013

dressform!!!! and happy birthday zeffy!!!!!

γεια σας !!!! 
χτες η ζεφφυ μας ξεκινησε μια προκληση για να γιορτασει τα γενεθλια της ... μας εβαλε λοιπον στο τρυπακι να φτιαξουμε dressform tags, με ενα διαστατικο dressform, καποιο ειδος bling και κατι μεταλλικο !!! ε λοιπον αποφασισα και γω να παιξω !!! να δοκιμασω βασικα γιατι ποτε μου δεν εχω ξαναφτιαξει κατι τετοιο 
ξεφυλλισα τα cartridge μου να βρω κατι να με εμπνευσει ...εκοψα το tag απο χοντρο cardstock και επαιξα με dylusions ...αφου το στεγνωσα ελαφρα το πασπαλισα με αλατι (συμβουλη της μυρτως !!! )
με αυτην την τεχνικη αποκτησε το tag απιστευτη υφη και διασταση !!!! 
επειτα εντυσα το κοριτσακι μου και στολισα το tag με λουλουδια και ενα μεταλλικο λουλουδακι!!! 
ελπιζω να σας αρεσει !!! 
και ζεφφυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! 
 και μια πλαινη φωτο για να δειτε την διασταση που εχει το tag και το φορεμα, εδω φαινονται και τα μαυρα bling που εβαλα για κουμπακια στο φορεμα !!!
 για πρωτη προσπαθεια νομιζω καλο ειναι !!!! 
ευχαριστω που περασατε απο εδω !!! φιλακια!!!!

21 Ιουλίου 2013

καρτουλες στα κοκκινα και για το BTCNTM!!

γεια σας και παλι !!!! νομιζω οτι σιγα σιγα παιρνει ζωη το μπλογκοσπιτακι μου !!! ολο και πυκνωνω τις αναρτησεις αλλα και την δημιουργια !!!! ποσο χαιρομαι !!!! 
σημερα θα σας δειξω 3 καρτουλες !!! 2 στα κοκκινα για το get creative και μια χρωματιστη καλοκαιρινη για το BTCNTM.. 
την πρωτη κοκκινη καρτουλα την εφτιαξα στο Α crop κρητης που εγινε στις 6/7 και μετα απο παρορμηση της Ρανιας φτιαξαμε οι περισσοτερες καρτουλες !!! 


 η επομενη κοκκινη καρτουλα ειναι για την γιαγια μου που μενει μακρια και θελω να της πω οτι την σκεφτομαι και την αγαπω πολυ !!!! ηθελα μια ιδιατερη καρτα και βρηκα αυτην εδω ...μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που ανοιγει και αποφασισα να φτιαξω μια βασισμενη σε αυτην την ιδεα !!!

 και μια φωτο ανοιχτη για να δειτε πως καθεται !!! ειναι παρα πολυ ομορφη απο κοντα !!! σας προτινω να φτιαξετε μια με αυτο το ανοιγμα !!! εγω σιγουρα θα ξαναφτιαξω !!!
η επομενη καρτουλα ειναι για το BTCNTM το οποιο μας εχει βαλει χρωματικη προκληση για αυτον τον μηνα ... νομιζω οτι ειμαι μεσα στα χρωματα ... ειναι μια box card και την εφτιαξα βλεποντας μερικα tutorial στο youtube ... οποτε δεν μπορω να δωσω credit σε καποιον συγκεκριμενο ... ειναι για μια φιλη μου που πηρε το πτυχιο της την παρασκευη !!! συγχαρητηρια αγαπη μου !! καλη σταδιοδρομια !!!! μια φωτο κλειστη ....
και μια ανοιχτη!!!!
και αυτη η καρτα μου αρεσει παρα πολυ και σιγουρα θα ξαναφτιαξω !!!!

ελπιζω να σας αρεσαν !!!! φιλακια !!!!

14 Ιουλίου 2013

διακοσμητικο στεφανι !!

καλημερα σας !!!! θα κανω πρωινη αναρτηση !!! οοο ναι !!!
λοιπον πριν κανα μηνα εφτιαξα ενα στεφανι για μια φιλη μου που μετακομιζει ωστε να στολισει στο νεο της σπιτι ... ειναι βλεπεται μακρια μου και ηθελα με καποιο τροπο να της εκφρασω την αγαπη μου και οτι θα ειμαι εκει .. εστω και νοητα!!! σκεφτηκα λιγο πως θα το εκανα και τελικα βγηκα τελειως απο τα μονοπατια μου ... το μονο που εκανα που ηδη ηξερα ηταν τα οριγκαμι λουλουδια !!!! 
δεν ηξερα αν θα μ αρεσει αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε .... αρεσε και σε μενα και στην φιλη μου (φιου παλι καλα !!! χαχαχα ) 
να το λοιπον να το δειτε και σεις !!!!
 την βαση την αγορασα γιατι δεν ειχα χρονο να ψαχνω αμπελοκλαδα !!! αλλα δεν ηταν και ακριβη οποτε δεν εκανε διαφορα .... τυλιξα το μισο με λινατσα και διακοσμησα με λουλουδια, πεταλουδες και ενα οριγκαμι γερανο για καλη τυχη !!!! το δωρακι μου συνοδευτηκε φυσικα απο μια καρτουλα ..
 για το background επαιξα με distress inks σε χαρουμενα χρωματα !!!
 και μια ληψη απο γωνια για να δειτε πως γυαλιζουν οι πεταλουδιτσες !!!!τις περασα με αραιωμενο fine glitter και γινανε υπεροχες !!!! 

ελπιζω να σας αρεσει και σας !!! φιλακια!!!!

12 Ιουλίου 2013

Ανταλλαγη μινι αλμπουμ Ιουνιος 2013!!!!

γεια σας !!! 
δεν θα σας κουρασω με δηλωσεις του τυπου χαθηκα ... το ξερετε αυτο .... ας οψετε η εξεταστικη .... 
ας τα αφησουμε αυτα γιατι σημερα θελω να σας δειξω το μινι αλμπουμ που εκανα για την ανταλλαγη με την Γιωτα Παυλιδου ... το θεμα της ανταλλαγης ειναι το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... αφηνω ομως το μπλα μπλα να σας δειξω το αλμπουμ που εφτιαξα εγω για την Γιωτα και θα στειλω με μια μικρηηηηη καθυστερηση (συγνωμη γιωτα!!!) 
 αυτο ειναι το κουτακι του ... ειναι τυπου θηκη περιοδικων και το εχω διακοσμησει με λινατσα και λουλουδια, πεταλουδιτσες και το εχω ψεκασει λιγο με dylusions για περισσοτερο χρωμα...
 αυτο ειναι το εξωφυλλο του μινι αλμπουμ ... ειναι δεμενο με ενα κρικο και διακοσμημενο με αληθινα κοχυλια απο την θαλασσα,χειροποιητα και μη λουλουδακια ,πεταλουδιτσες και κορδελιτσες!!!

και μερικες φωτογραφιες απο τις εσωτερικες σελιδες ....

 και ακολουθει το βιντεο οπου σας το δειχνω με λεπτομερεια και σας δειχνω και μινι πουμου εστειλε η Γιωτα !! το οποιο ειναι πολυ ομορφο και την ευχαριστω !!!!

αυτα απο μενα !!! ερχεται συντομα αναρτηση που θα αφορα το πρωτο ΚΡΗΤΙΚΟ CROP που εγινε το προηγουμενο Σαββατο ... χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα πολλες καινουριες κοπελες και δημιουργησαμε ολες μαζι !!!!

φιλακια !!!!